Suus Gerritsen opteert voor vierde seizoen bij Draisma Dynamo

image0.jpeg
Met de toezegging van Suus Gerritsen om Draisma Dynamo in het komende eredivisie-seizoen trouw te blijven, is het management van het Dames 1-team er opnieuw in geslaagd één van de steunpilaren van de huidige selectie te behouden voor de club.
“Wat mij heeft doen besluiten om te blijven is het goede gevoel dat ik na drie jaar nog steeds heb bij Draisma Dynamo. En ook het vertrouwen dat ik bij de club krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Dat ik het hybride programma van de Nevobo op Papendal kan blijven volgen, maakt het plaatje voor mij compleet. Doelen voor komend seizoen heb ik nog niet. Ik vind dat we die doelen als team moeten bepalen. Ik verwacht wel dat we ons verder gaan ontwikkelen en samen sterker worden”, licht Gerritsen haar besluit om Draisma Dynamo trouw te blijven kort toe.
image1.jpeg
Toekomstig Draisma Dynamo-trainer Erwin Sikkema is eveneens danig in zijn nopjes met het blijven van de Jong Oranje-international. “Suus heeft een hoogte die tegenstanders verplicht om vol mee te gaan. Hierdoor trekt ze ruimte voor onze hoeken als ze zelf niet haar aanvalskracht toont. Zij is met andere woorden een speelster die een team zelfs sterker maakt als ze geen bal raakt. Suus is buitencategorie. Ik speel liever met haar dan tegen haar. Ze is een teamspeelster, heeft persoonlijkheid en ze weet wat ze wil”, verheugt de opvolger van Harry van den Brink zich op de samenwerking met het talent uit Deventer.

📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.