Ook sponsor worden van Draisma Dynamo?

Draisma Bouw is een bouwbedrijf, actief is in de woning- en utiliteitsbouw, dat decennialang opgebouwde vakkennis koppelt aan de laatste innovatieve ontwikkelingen. De business-units nieuwbouw & grootschalige revitalisatie, renovatie & verbouw, restauratie, timmerfabriek, zorg & wonen en service & onderhoud onderstrepen de veelzijdigheid van het bedrijf.

Draisma Bouw maakt daarbij gebruik van de circa 120 mensen die het bedrijf in dienst heeft. Veel van deze mensen werken al heel lang bij het Apeldoornse bouwbedrijf. Het zegt iets over de hechte relatie die het familiebedrijf met het personeel heeft. Een hechte relatie die het bedrijf ook onderhoudt met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

De Businessclub Dynamo is een actieve businessclub die, naast het ondersteunen van topvolleybal in Apeldoorn, tot doel heeft ondernemers bij elkaar te brengen.

Maandelijks treffen de leden elkaar tijdens een door het bestuur georganiseerd evenement. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken of ontbijt-/lunchbijeenkomsten bij onze leden, lezingen op bijzondere locaties, of reisjes in binnen- of buitenland. Maar ook gewoon een gezellige borrel in het clubhuis van Dynamo, al dan niet gecombineerd met het bezoek aan thuiswedstrijden van de dames en/of heren van Draisma Dynamo.

Stanno ondersteunt onze topteams onder andere door deze te voorzien van kleding en tassen.

Onze shirtsponsoren

Onze ster-sponsoren

Onze leveranciers

Draisma Dynamo zet zich in voor de maatschappij