Konijnenberg en Buchwald komen vanuit Zwolle naar Apeldoorn

image0.jpeg
Terwijl de vrouwenploeg van Draisma Dynamo nog volop in de race is voor de landstitel, worden de contouren van de selectie voor het komende eredivisiejaar al stilletjes aan zichtbaar. Met spelverdeelster Sanne Konijnenberg en libero Veerle Buchwald, beide nu nog uitkomend voor Djopzz Zwolle Topvolleybal, kan de Stichting Topvolleybal Dynamo de eerste twee nieuwe aanwinsten verwelkomen. 
image1.jpegZowel de 19-jarige Konijnenberg als de 19-jarige Buchwald is afkomstig uit Apeldoorn. Alvorens de beide nieuwelingen de overstap maakten naar de Zwolse club kwamen zij uit voor Alterno. Met Djopzz Zwolle Topvolleybal komen Konijnenberg en Buchwald Draisma Dynamo op donderdag 11 enzaterdag 13 april tegen in de kwartfinales van de play-offs.
 
Passer/loper Saar Meijer maakt komend seizoen definitief de overstap van SV Dynamo 2 naar de hoofdmacht. Het 15-jarige talent, dat in het huidige seizoen al veelvuldig deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van Dames-1, krijgt alle gelegenheid om zich bij Draisma Dynamo verder te ontwikkelen.
 
Met libero Kirsten Knip, spelverdeelster Luna Strikwerda, passer/loper Dagmar Mourits, diagonaal Lotte Bruinsma en middenaanvaller/dia Britt van de Kooi heeft de Stichting Topvolleybal Dynamo inmiddels overeenstemming bereikt over contractverlenging. Met Fleur Kleine Schaars, Suus Gerritsen en Aysha Meering is het management nog in gesprek over een eventueel langer verblijf bij de club.
 
Benthe Wismans, Sarah Knol, Ruth Zijlstra, Anna Zijl en Carlijn Radstake keren na de zomer niet meer terug in de Draisma Dynamo Arena.

📸Rudy Biekart, foto 1 Sanne Konijnenberg, foto 2 Veerle Buchwald

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.