Ook passer/loper Jet Kok komt vanuit Zwolle naar Draisma Dynamo

image0.jpeg

Draisma Dynamo heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Jet Kok. De 19-jarige passer/loper is afkomstig van Djopzz Zwolle.

Oranje-kandidaat Kok, die door bondscoach Felix Koslowski is opgenomen op de 30-koppige longlist voor het Nederlands team, gaat het spelen voor Draisma Dynamo combineren met het hybride trainingsprogramma van de Nevobo op Papendal. “Ik kijk er heel erg naar uit om volgend jaar bij Draisma Dynamo te spelen. Ik ben twee jaar bij Zwolle geweest en heb er een heel fijn seizoen gehad. Mede door de klik die ik heb met de meiden van Draisma Dynamo en de goede gesprekken die ik had met de staf, heb ik gekozen voor Draisma Dynamo”, licht het 1,87 meter lange talent de beweegredenen voor haar overstap naar Apeldoorn toe.

Kok speelde eerder voor Forza Hoogland, PDK Huizen en Laudame Financials VCN.

Toekomstig Draisma Dynamo-trainer Erwin Sikkema ziet in de oranje-kandidaat een toegevoegde waarde voor zijn team. “Op de positie van hoekspeelster die past binnen de balans van ons team voor volgend jaar zochten we naar een ‘zwaargewicht’. Ondanks haar leeftijd is Jet nu al een bepalende passer/loper in de eredivisie. Ze is erg bescheiden en straalt rust uit. Binnen de lijnen heeft ze een moordende sprongserve en neemt ze haar verantwoordelijkheid in de pass. Daarnaast zit ze bij het net echt verschrikkelijk hoog.”

image1.jpeg📸Wout van Zoeren en Peter Donderwinkel 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.