Bestuur Draisma Dynamo

Stichting Topvolleybal Dynamo is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Draisma Dynamo Heren-1 en Dames-1. De Stichting onderhoudt een nauwe relatie met de vereniging SV Dynamo en de Businessclub Dynamo.

De doelstelling van Draisma Dynamo Heren-1 is structureel meedoen in de top van Nederland waarbij het landskampioenschap en de nationale beker de belangrijke prijzen zijn. Verder wil Draisma Dynamo een rol spelen in het opleiden van talentvolle spelers, mogelijk ook voor het nationaal team.

De doelstelling voor Draisma Dynamo Dames-1 is op een zo hoog mogelijk niveau meedraaien in Nederland waarbij gewerkt wordt met speelsters uit eigen jeugd en uit de omgeving. Dames 1 keerde in de zomer van 2021 terug in de Eredivisie.

Peter de Vries
 

Voorzitter
Mail sturen

Jeroen Buter
 

Penningmeester
Mail sturen

Annemarie Verbeek 

Secretaris
Mail sturen

Wim Jonker

Wim Jonker
 

Technische zaken
Mail sturen

Arie Verbeek
 


Mail sturen

Derk Lodiers
 

Commercie
Mail sturen

Draisma Dynamo laat topsport en business succesvol hand in hand gaan.

Doelstelling

Dynamo wordt de komende jaren de bepalende factor in volleyballend Nederland. Voor Draisma Dynamo Heren 1 (H1) en SV Dynamo Dames 1 (D1) met als resultaat het landskampioenschap, de supercup, de beker en een belangrijke speler in Europa. Ook willen wij weer de hofleverancier van het Nationaal team worden. Dit zijn wij als Dynamo, het hart van volleyballend Nederland, bijna verplicht.

De basis om onze doelstellingen te behalen is onze vereniging SV Dynamo Apeldoorn. Daarom stoppen we ook veel energie in onze vereniging. SV Dynamo heeft meer dan 700 actieve leden (van mini’s tot senioren) en wordt mogelijk gemaakt gemaakt door de vele vrijwilligers die hier veel tijd, energie en passie in stoppen. Onze leden en vrijwilligers zijn dan ook de basis van ons succes. Op de website van SV Dynamo vindt u meer informatie.

SV Dynamo

Businessclub Dynamo

De Businessclub Dynamo is er eerst en vooral om de Draisma Dynamo H1 en SV Dynamo D1 financieel te ondersteunen. Samen met Centraal Beheer heeft de Businessclub Dynamo de ambitie om het platform en de ontmoetingsplek voor zakelijk Apeldoorn en de Stedendriehoek verder op te bouwen. Wij staan samen voor “sport, ondernemers in Apeldoorn en omgeving en de maatschappij”. Kijk op de website voor meer informatie

Om onze ambities waar te maken hebben wij zeker ook financiële steun nodig. Dit kan op verschillende manieren. 
De basis is een lidmaatschap bij onze Businessclub Dynamo. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om onderdeel te zijn van onze ambities en misschien wel uw naam aan ons te verbinden. Neemt u daartoe contact op met de sponsorcommissie van Dynamo. Wij zijn te bereiken via sponsoring@svdynamo.nl of we zien elkaar bij één van de wedstrijden en/of evenementen.