Stichting Topvolleybal sluit samenwerkingsovereenkomst met Kugel Licht & Geluid

René Kugel (links) eigenaar Kugel Licht & Geluid B.V. en Arjan de Frens (rechts) PR-Communicatie Draisma Dynamo

 

Nieuwe LED-boarding laat een boodschap nooit meer ontsnappen

De Stichting Topvolleybal Dynamo is een samenwerking aangegaan met Kugel Licht & Geluid inzake LED-boarding. Op grond van de overeenkomst verzorgt Kugel de komende drie jaar de boarding bij thuiswedstrijden in de Draisma Dynamo Arena.

Kugel Licht & Geluid draagt zorg voor de installatie, stelt voorafgaand aan elk duel samen met de Stichting Topvolleybal Dynamo een ‘playlist’ samen en biedt waar nodig ondersteuning. Het Apeldoornse bedrijf is gespecialiseerd in alles op het gebied van licht en geluid. Kugel biedt passende oplossingen op alle denkbare locaties. Of het nu privéfeesten betreft, installaties in cafés, de technische faciliteiten van festivals óf LED-boarding bij sportwedstrijden, Kugel geeft het perfecte antwoord op alle licht- en geluidvragen.

Dankzij de nieuwe LED-boarding springt in het komende seizoen niet alleen als vanouds het sportieve geweld bij thuiswedstrijden van Draisma Dynamo in het oog, maar ook de reclameborden! De LED-boarding maakt adverteren in de Draisma Dynamo Arena nóg aantrekkelijker. De digitale borden stellen bedrijven in staat om met gerichte reclame-uitingen bij elke wedstrijd een groot publiek te bereiken. Met de LED-boarding kan een boodschap nooit meer ontsnappen. Het valt altijd op. De content is bovendien heel flexibel.

De LED-boarding biedt leden van de Businessclub Dynamo, partners van de Stichting Topvolleybal Dynamo, maar óók niet-leden en niet-partners de uitgelezen mogelijkheid om hun bedrijf hoogwaardig te promoten. Bij de start rekent de Stichting Topvolleybal Dynamo echt interessante prijzen voor haar partners.

Interesse om te adverteren? Mail dan naar commercie@dynamovolleybal.nl voor meer informatie. Bellen kan uiteraard ook. Ellen Luttikhuis zet alle voordelen van LED-boarding desgevraagd graag op een rijtje. De accountmanager van de Stichting Topvolleybal Dynamo is bereikbaar op tel. 06-24458897.

Fotografie: Mediateam Draisma Dynamo

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.