Ook Maikel van Zeist langer bij Draisma Dynamo

Ook Maikel van Zeist kiest voor een langer verblijf in de Draisma Dynamo Arena.
In navolging van Jeroen Rauwerdink, Freek de Weijer, Mats Kruiswijk en Wessel Blom, die hun contract al in een eerder stadium verlengden,wil de 25-jarige middenaanvaller de landstitel na een jaar uitstel alsnog naar Apeldoorn halen.

Maikel van Zeist
Fotografie: Wout van Zoeren

Onderbroken door uitstapjes naar plaatsgenoot Alterno(seizoen 2016-2017) en Orion (2017-2018) zal Van Zeist voor het vierde seizoen deel uitmaken van de hoofdmacht van Draisma Dynamo. Voordien was hij al vijf jaar actief in de jeugd van SV Dynamo.

De volbloed Apeldoorner behoorde in het onvoltooide afgelopen seizoen tot de dragende krachten van het team. De enkelblessure waarmee hij voortijdig moest afhaken in de verloren bekerfinale tegen SAMEN.Lycurgus zorgde voor een smetje op zijn seizoen. Het maakt Van Zeist extra gebrand om met Draisma Dynamo alles te winnen wat er te winnen valt.

“Ik kijk er echt naar uit om nog een jaar met Draisma Dynamo om de prijzen te spelen. Ook kan ik nu een grote stap maken richting het afstuderen. Dat vind ik naast het volleybal ook erg belangrijk”, licht de student sportmarketing zijn persoonlijke doelen voor het komend volleybaljaar kort toe.

Bestuurslid technische zaken Wim Jonker prijst zich gelukkig dat Van Zeist nog een jaar aan de club verbonden blijft. “Maikel is één van de beste middenmannen in de Nederlandse competitie. Als zijn ontwikkeling zich doorzet, kan hij een stap hogerop maken. Dan denk ik dat hij klaar is voor het Nederlands team of een buitenlandse competitie.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.