Niels Lipke gaat voor derde seizoen bij Draisma Dynamo

image1.jpegNiels Lipke draagt ook in het komende volleybaljaar het shirt van Draisma Dynamo. De 21-jarige libero uit Elburg heeft zijn contract met de regerend landskampioen met één jaar verlengd. Het wordt zijn derde seizoen in Apeldoornse dienst.image0.jpeg“Ik ben erg blij dat ik kan bijtekenen bij deze mooie club. Ik zie voor mezelf nog volop doorgroeimogelijkheden bij Draisma Dynamo. Ik vind het trainingsprogramma goed en ervaar de samenwerking met Redbad Strikwerda als uiterst waardevol”, reageert Lipke verheugd op zijn contractverlenging.

Wim Jonker is eveneens content om de energieke Elburger aan boord te kunnen houden van Draisma Dynamo’s vlaggenschip. “Toen hij bij ons kwam, was het plan om drie jaar te blijven. In die periode zou hij zich verder kunnen ontwikkelen om wellicht daarna een stap hogerop te zetten. Dit verloopt volgens plan. Volgend seizoen kan hij een verdere stap zetten om een vaste waarde binnen de lijnen te worden”, spreekt het bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo de hoop uit dat de libero op de ingeslagen weg verdergaat.                                                   📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.