Aanvoerder Freek de Weijer blijft jaar langer bij Draisma Dynamo

image0.jpeg
Freek de Weijer verdeelt ook in het seizoen 2024-2025 het spel bij Draisma Dynamo. De 28-jarige spelverdeler geeft als aanvoerder het goede voorbeeld door als eerste selectiespeler zijn contract te verlengen.
 
De Weijer, die vorig jaar na twee seizoenen in het buitenland terugkeerde op het oude nest, geeft te kennen dat hij het erg naar zijn zin heeft bij Draisma Dynamo. “Sinds januari combineer ik het volleyballen met parttime werken. Deze combinatie bevalt me goed. Ik verwacht dat ik komend seizoen met Draisma Dynamo weer mee ga spelen om de prijzen. Ik vind het mooi om te zien hoe er elk jaar weer een balans gevonden wordt tussen jong en oud en ervaren en minder ervaren spelers. Ik kijk er naar uit om het team gedurende het seizoen weer te zien groeien. Hopelijk kan ik in dat proces mijn bijdrage leveren”, aldus de setter.
image1.jpegBestuurslid technische Wim Jonker reageert verheugd op de contractverlenging van De Weijer. “We zijn heel blij dat Freek met zijn ervaring langer blijft. Freek is een aanvoerder op en buiten het veld. Hij gaat de strijd aan en is een voorbeeld voor jonge spelers.”

📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.