Nico Manenschijn completeert selectie Draisma Dynamo


Last but zeker not least heeft ook Nico Manenschijn zijn contract bij Draisma Dynamo verlengd. De landskampioen heeft daarmee de selectie voor het volleybaljaar 2021-2022 definitief rond.
 
De 26-jarige Deventenaar begint aan zijn zesde jaar in Apeldoornse dienst. Voor aanvang van het seizoen 2016-2017 kwam de fysiotherapeut en fervent kattenliefhebber samen met Wessel Blom en Frits van Gestel over van het Zwolse Landstede. In het shirt van Draisma Dynamo won Manenschijn in 2019 de nationale beker en vervulde hij het afgelopen seizoen een prominente rol in het team dat na elf jaar de landstitel weer terughaalde naar de volleybalhoofdstad van Nederland.
 
De Stichting Topvolleybal Dynamo is blij het langst dienende selectielid nog een jaar extra aan boord van het vlaggenschip te kunnen houden. “Nico was afgelopen jaar een van de sterkhouders in het team. Behalve op het midden is hij eventueel ook op de diagonaal inzetbaar. Hij heeft zijn sprongserve steeds meer ontwikkeld tot een zeer stabiel wapen met relatief weinig foutserves. Nico is een fijne teamspeler die er altijd staat wanneer je hem nodig hebt”, aldus bestuurslid technische zaken Wim Jonker.


Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.