Hoofdsponsor verlengt contract met Stichting Topvolleybal Dynamo

Draisma voortaan ook naamgever van Dames-1 team

De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd te kunnen meedelen dat hoofdsponsor Draisma Bouw ook het komende seizoen naamgever blijft van Draisma Dynamo. Behalve steun en toeverlaat van de mannenploeg, de landskampioen van 2021, levert het gerenommeerde bouwbedrijf voortaan ook een bijdrage aan de constructie van een duurzaam en eredivisiewaardig Dames-1 team.  

“Volleybal is een prachtige, schone sport. Wij zijn inmiddels al elf jaar hoofdsponsor van Dynamo. Dit jaar zijn we landskampioen geworden. We blijven ons aan Dynamo verbinden. Door onze naam nu ook te koppelen aan de dames, doen we graag een stapje extra”, verklaart eigenaar Jelle Draisma waarom Draisma Bouw als sinds 2010 het topvolleybal in Apeldoorn een warm hart toedraagt.

Het 141 jaar geleden door Gerrit Thomaszoon Draisma in het Friese Makkum opgerichte familiebedrijf, dat al meer dan 80 jaar een constructieve bijdrage levert aan de verbetering van het leefklimaat in Apeldoorn, onderging deze zomer een naamsverandering. Om de 21e eeuw duurzaam, veilig en verantwoord te doorstaan gaat het aannemingsbedrijf onder de nieuwe naam Draisma Bouw mee met de tijd. In een snel veranderende wereld bouwen de bouwers van Draisma zo met vernieuwd elan en ouderwets vakmanschap verder aan een leefbare toekomst. Sinds bijna twee jaar is de onderneming weer volledig in handen van de familie Draisma.
V.L.N.R.: Kees van Buuren Adjunct-directeur, Jelle Draisma Eigenaar en Jeroen van der Kemp Algemeen-directeur 
Fotografie: Imré Csany 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.