Kortingsactie seizoenkaarten Draisma Dynamo

Het veroveren van de nationale beker betekent een mooie opmaat naar méér! In het nieuwe eredivisieseizoen streeft Draisma Dynamo nóg hogere doelen na! Ondersteun de volleyballers van coach Redbad Strikwerda op weg naar – misschien wel – de landstitel van 2020. Mis niets, koop nu een seizoenkaart!

Draisma Dynamo Heren 1

Iedereen die een heel seizoen in de Draisma Dynamo Arena van topvolleybal wil genieten, is met de aanschaf van een seizoenkaart veel voordeliger uit. Draisma Dynamo-fans verzekeren zich met de kaart van toegang tot álle thuisduels die de mannen van Strikwerda in het seizoen 2019-2020 in eigen huis afwerken: competitie, beker, Europa Cup én – last but not least – de play-offs die in het voorjaar van 2020 beslissing brengen de strijd om het landskampioenschap!

‘Early birds’ krijgen bovendien een aantrekkelijke korting. Wie vóór Draisma Dynamo’s eerste competitieduel op 19 oktober a.s. tegen het Barneveldse SSS een seizoenkaart koopt, krijgt de kaart voor hálf geld!

Normaal kosten de seizoenkaarten € 40 voor volwassenen en € 20 voor Draisma Dynamo-supporters t/m 16 jaar. Vroege bestellers kunnen de verrichtingen van Jeroen Rauwerdink en zijn ploegmakkers al voor respectievelijk € 20 of  een tientje volgen.

Waar wacht je dus nog op! Wees een heel seizoen getuige van het beste dat Apeldoorn op sportgebied te bieden heeft!

Bestel vandaag nog een seizoenkaart via secretariaat@dynamovolleybal.nl

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.