Van Mossel Kia Apeldoorn maakt Draisma Dynamo mobiel

In Van Mossel Kia Apeldoorn heeft de Stichting Topvolleybal Dynamo een nieuwe mobiliteitspartner gevonden. Met ingang van het komende seizoen rijden de selectiespelers van bekerwinnaar Draisma Dynamo derhalve in de fonkelnieuwe Kia Picanto door volleyballand.
De deal werd donderdag officieel beklonken in de showroom van Van Mossel Kia Apeldoorn aan de Oude Apeldoornseweg. In eerste instantie hebben beide partijen zich voor de duur van drie jaar aan elkaar verbonden.
Bij de Kia-dealer voor Apeldoorn, Hengelo, Zwolle, Amersfoort, Harderwijk en omstreken is iedereen aan het juiste adres voor een nieuwe Kia of een Kia-occasion. Van Mossel Kia Apeldoorn biedt ook verschillende mogelijkheden voor het leasen van een Kia, zowel zakelijk als privé.
Namens de Stichting Topvolleybal Dynamo en Van Mossel Kia Apeldoorn spraken bestuursleden Peter de Vries en Arjan de Frens en Carien Jeronimus, vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn, en Peter Happel, accountmanager Large Accounts Van Mossel Automotive Partner, de hoop uit op een vruchtbare en plezierige samenwerking.
Achter: Arjan de Frens bestuurslid St. Top Dynamo, Carien Jeronimus vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn, Peter Happel accountmanager Large Accounts Van Mossel Automotive Partner
Voor: Peter de Vries bestuurslid St. Top Dynamo
Carien Jeronimus vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn en Arjan de Frens bestuurslid St. Top Dynamo

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.