Draisma Dynamo begroet Schotse routinier Seain Cook

Drie weken voor de strijd om de Super Cup is de selectie van Draisma Dynamo ververst met onvervalst Schots bloed. Met de ervaren Seain Cook (27) krijgt Draisma Dynamo-coach Redbad Strikwerda een extra bouwsteen tot zijn beschikking voor het formeren van een kampioenswaardig team.
Seain Cook
De Brit, die kan worden ingezet als buitenaanvaller of op de diagonaalpositie, was eerder in Nederland actief voor SSS en Orion. Afgelopen volleybaljaar won Cook de Engelse Super League met IBB Polonia, in december één van de mogelijke tegenstanders van Draisma Dynamo in de zestiende finales van de CEV Cup. De kersverse Draisma Dynamo-aanwinst werd tevens uitverkoren tot Most Valuable Player van de English League.

Cook verwacht komend seizoen met de nationale bekerhouder hoge ogen te gooien in de eredivisie. “Ik hoop dat ik een belangrijke rol kan spelen in het team. Elke positie is goed bezet. Het creëren van een goede sfeer op de trainingen zal iedereen ook individueel beter maken. Ik verwacht dat we in de nationale competitie succesvol kunnen zijn met deze selectie. Ik reken op zeker één hoofdprijs. Het zou fantastisch zijn wanneer we er in slagen beide hoofdprijzen in de wacht te slepen. De loting voor de CEV Cup is pittig, maar we zullen er alles aan doen om zover mogelijk te komen.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.