Kelly van de Haar versterkt selectie Dynamodames

Eigenlijk was de selectie voor het nieuwe seizoen al rond. Tweeënhalve week voor de start van de competitie in de Topdivisie verwelkomt het damesteam van SV Dynamo alsnog een nieuwe aanwinst. De 22-jarige Kelly van de Haar brengt eredivisie-ervaring in haar bagage mee naar Omnisport.

De 1,85 meter lange diagonaalaanvalster speelde drie seizoen op het hoogste niveau voor Regio Zwolle Volleybal. Vanwege haar studie psychomotorische therapie & bewegingsagogie zette ze het volleyballen tijdelijk op een laag pitje. Het verzoek van Dynamo-trainer Michael Beugelsdijk om mee te komen trainen beviel van beide kanten zo goed dat Van de Haar heeft besloten om in het seizoen 2019-2020 ook in competitieverband uit te komen voor SV Dynamo.

Van de Haar begon haar volleyballoopbaan op 6-jarige leeftijd bij Alterno. Vanuit het reserveteam van de plaatsgenoot maakte zij in 2016 de overstap naar het destijds door Redbad Strikwerda getrainde Regio Zwolle Volleybal.

“We zijn erg blij dat Kelly bij ons wil aansluiten. Momenteel hebben we maar drie fitte hoekspeelsters in onze selectie. Kelly’s komst haalt de druk wel van de ketel”, reageert Dynamo-coach Michael Beugelsdijk opgetogen op de komst van zijn kersverse aanwinst.

De Dynamovrouwen beginnen de competitie in de Topdivisie op zaterdag 28 september met een uitwedstrijd bij Orion in Doetinchem.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.