Talent krijgt extra aandacht bij Dames-1 Dynamo

Het Dames-1 team van SV Dynamo zal in het seizoen 2019-2020 in bekwame handen zijn. Hoofdtrainer Michael Beugelsdijk krijgt assistentie van zowel Jorg Radstake als André Jonker. Nauwer dan voorheen worden de grootste talenten uit de eigen opleiding bij de hoofdmacht betrokken.

De dinsdag- en donderdagtrainingen zijn exclusief toegespitst op de twaalfkoppige Dames-1 selectie en puur gericht op de wedstrijden in de Topdivisie. Op deze dagen staat Jorg Radstake hoofdcoach Beugelsdijk terzijde.
De meest getalenteerde leerlingen uit de Dynamo-school gaan in het kader van de talentontwikkeling elke maandag met het eerste team meetrainen. De jeugdige talenten kunnen bij deze wekelijkse oefensessies hun kwaliteiten verder ontplooien en alvast toegroeien naar senioren-niveau. Vanuit zijn rol als trainer van het Dames-3 team gaat André Jonker Michael Beugelsdijk bij deze trainingen de helpende hand bieden.
Door de uitgebalanceerde selectie, de kwaliteit en ervaring van de staf is hoofdcoach Beugelsdijk er van overtuigd dat hij van zijn team een stabiele Topdivisionist kan maken.
Krachttrainer Jacco Geuzebroek, teammanager Ernst Lettink, fysiotherapeut Liesbeth Kaman en verzorgster Monique van Maldegem completeren in het nieuwe volleybaljaar het begeleidingsteam van Dames-1.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.