Ilja van der Pijl keert terug bij Draisma Dynamo

image0.jpeg

Ilja van der Pijl keert komend seizoen terug op het oude nest. Na twee seizoenen eredivisie-ervaring te hebben opgedaan bij het Talentteam Papendal draagt de 20-jarige en 1,92 meter lange spelverdeler na de zomer weer het shirt van Draisma Dynamo.

Met Van der Pijl sluit de Stichting Topvolleybal Dynamo een onvervalst product uit de jeugdopleiding van SV Dynamo in de armen. “Het is hartstikke mooi om volgend jaar voor Dynamo te mogen spellen. Ik ben met volleyballen begonnen bij Dynamo, heb er vanaf JB1 tot en met Heren 2 gespeeld. Toen we na corona weer mochten volleyballen, heb ik vrijwel twee seizoen constant met Heren 1 meegetraind. De afgelopen twee seizoenen heb ik voor het Talentteam gespeeld. Om dan nu weer terug te komen, is een heel mooi moment. Ik vind Dynamo een fantastische club en kijk er naar uit om veel te gaan leren en er een mooi seizoen van te maken”, geeft de setter te kennen zich te verheugen op zijn terugkeer.

Bestuurslid technische zaken Wim Jonker ziet veel potentie in Van der Pijl. “Ilja is opgegroeid bij Dynamo. Bij het Talentteam heeft hij zich maximaal kunnen ontwikkelen en is toe aan een volgende stap. We vertrouwen erop dat hij kan uitgroeien tot een vaste waarde.”
📸Ronald Hoogendoorn 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.