Draisma Dynamo nog slechts één zege verwijderd van finaleplek

image5.jpeg

Draisma Dynamo heeft zondag de score in de best-of-five serie in de halve finales van de play-offs gelijk getrokken Door de afgetekende 0-3 zege in MartiniPlaza komt het woensdagavond tot een vijfde en allesbeslissend duel tussen de landskampioen en Nova Tech Lycurgus in de Draisma Dynamo Arena. 
Een halve dag na de thuisoverwinning van zaterdagavond liet Draisma Dynamo er in Groningen geen gras over groeien. Met de scores 18-23, 28-30 en 23-25 deelden de bezoekers uit Apeldoorn een tweede tik uit en zijn ze weer helemaal terug in de race om een finaleplek.
“Het voordeel van de huidige opzet is dat we het steeds in eigen hand hebben gehad. Als we zaterdag hadden verloren, weet je dat het klaar was geweest. Dat de twee wedstrijden van gisteren en vandaag zo kort op elkaar zaten, veranderde niets aan onze voorbereiding. We hebben hetzelfde gedaan als altijd. Al was het wel zo dat ik zaterdag na die wedstrijd vol adrenaline zat en moeilijk in slaap kon komen”, reageerde Sjors Tijhuis na afloop van de zege in Groningen op zijn inspannende weekend.
Nu de finale in zicht komt, wil Tijhuis met Draisma Dynamo de klus ook tot een goed einde brengen. “Ik wil gewoon kampioen worden.”

📸Mediateam Draisma Dynamo 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.