Harry van den Brink nieuwe hoofdtrainer Draisma Dynamo-vrouwen

image0.jpegHarry van den Brink wordt de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwen van Draisma Dynamo. De oud-international neemt het team in elk geval tot aan het einde van het huidige volleybaljaar onder zijn hoede.image1.jpegAfgelopen seizoen leidde de 55-jarige inwoner van Hattem Friso Sneek naar de landstitel. Eigenlijk had hij in aansluiting daarop voor zichzelf een ‘volleyballoos’ jaar ingelast. Hij ziet het echter als een uitdaging om samen met zijn voormalige ploeggenoot Jorg Radstake, die de rol van assistent weer inneemt, bij te dragen aan de ontwikkeling van de talentvolle selectie. Van den Brink hoopt Draisma Dynamo met ‘enthousiasme, ervaring en rust’ verder vooruit te helpen. 


Van den Brink heeft zijn sporen in volleyballand ruimschoots verdiend. Als speler maakte hij de opkomst van het Zwolse Landstede mee. Als trainer deed de teamleider Sport en Bewegen bij Landstede in Harderwijk bij Reflex, Alterno, HVV, Flash Nieuwleusen, Zwolle, Rebelle, EVV en Sneek ervaring op.
image2.jpeg
Peter de Vries is blij dat na het vertrek van Arjen Schimmel snel een opvolger is gevonden. “Het is heel belangrijk dat we de plek met een ervaren toptrainer hebben ingevuld”, meent de voorzitter van de Stichting Topvolleybal Dynamo.
image3.jpeg
Ook Ernst Lettink verwacht veel van de samenwerking met de nieuwe trainer/coach. “Voor het team is het een prima match. Nu kunnen we weer verder”, reageert de teammanager verheugd.

image4.jpeg

📸Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.