Harry van den Brink begint met zege aan laatste periode bij Draisma Dynamo Dames 1

Op zondagmiddag 18 februari jl. startte Dynamo Dames 1 met de B-poule tegen Peelpush. In Meijel wonnen de Apeldoornse volleybalsters zonder setverlies: 22-25, 17-25 en 24-26. Een eenvoudige zege was het zeker niet, want Dynamo gaf in de eerste set een ruime voorsprong weg en moest in de achtervolging. Ook eind set 3 werd het onnodig spannend en benutte pas het vierde matchpoint. Door deze overwinning blijft Dynamo op plek 3 staan, maar nadert het de teams boven haar tot op één punt. Zaterdag komt Sliedrecht Sport, de huidige nummer 1, naar Omnisport.

Vacature nieuwe hoofdtrainer

Afgelopen week informeerde Harry van den Brink (vanaf 1 januari de trainer/coach, red.) het team en de staf over zijn besluit om de ‘klus’ op interim basis in Apeldoorn af te maken. De samenwerking kent dus geen vervolg en het bestuur van Stichting Topvolleybal Dynamo moet voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en -coach.

“We zoeken iemand die met talentvolle speelsters uit de (omgeving van de) eigen club, spelend in Jeugd/Jong Oranje en trainend in het Hybride model op Papendal wil werken om sportieve doelstellingen te behalen”, vat teammanager Ernst Lettink het profiel samen. Talent genoeg bij de club (SV Dynamo, red.) die na twee jaar van beste jeugdopleiding van Nederland opnieuw afgelopen zaterdag met alle 7 teams de finale van de NOJK wist te bereiken. In deze halve finale speelden in beide hoogste leeftijdsklassen (A en A+) in totaal 7 speelsters van de huidige D1-selectie.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.