Vrouwen Draisma Dynamo tonen veerkracht tegen Somas Activia

image0.jpeg
Met 3-1 legden de vrouwen van Draisma Dynamo donderdagavond Somas Activia over de knie. Dat de confrontatie tegen de equipe van voormalig Draisma Dynamo-trainer Michael Beugelsdijk uitmondde in een zware bevalling, mocht het Apeldoornse ensemble vooral zichzelf aanreken.image3.jpeg
Teammanager Ernst Lettink zakte aan het einde van de derde set steeds verder onderuit op de bank. Bij een score van 1-1 in sets en een achterstand van 22-24 leek zowel set- als puntverlies aanstaande. Maar uiteindelijk werkte de veerkrachtige equipe van interim-coach Jorg Radstake twee setpoints weg en werd het setverlies in extremis alsnog ongedaan gemaakt.image4.jpeg In de vierde set besliste de thuisploeg de wedstrijd definitief in eigen voordeel en kon een opgeluchte ‘Bobbie’ weer rechtop gaan zitten en met de borst vooruit de zaal uitwandelen.
image7.jpegDoor de overwinning krijgen de vrouwen van Draisma Dynamo de vierde plaats, die aan het einde van de reguliere competitie recht geeft op plaatsing voor de zogenaamde A-Poule, weer in zicht. Jorg Radstake is daar echter niet mee bezig. “Die plek bij de eerste vier moeten we loslaten. Dat we vanavond winnen is voor de meiden heel lekker, een geweldige opsteker voor het team. Hoe ze de wedstrijd er toch nog uitslepen, getuigt van karakter”, aldus een trotse waarnemend coach.
Draisma Dynamo – Somas Activia 3-1. Setstanden: 25-17, 16-25, 26-24, 25-16.image8.jpeg

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.