Draisma Dynamo scoort voortaan in Stanno-tenues

Draisma Dynamo H1 2021-2022

Het succesvolle partnership tussen Draisma Dynamo en Deventrade staat al sinds 2005 als een huis. De samenwerking wordt dan ook het komende seizoen gecontinueerd, maar wel met een nieuwe impuls.

Na jarenlang herkenbaar & strak gekleed het veld op te zijn gegaan in hummel teamkleding, maken Draisma Dynamo & Deventrade de switch naar Stanno; een innovatief, technisch hoogwaardig internationaal teamkleding merk van Deventrade. Vanaf het komend seizoen komen Apeldoorns beste volleyballers in de Eredivisie volledig in het nieuw voor de dag, met speciaal voor de teams ontwikkelde Stanno tenues.

Deventrade kan met Stanno de unieke uitstraling van Draisma Dynamo nu ook internationaal uitdragen en daarmee de club extra ondersteunen. Stanno gelooft in de winnende combinatie van veelzijdigheid en innovatie, en biedt volop special design mogelijkheden. De internationale groothandel en distributeur in sportartikelen uit Deventer vervult inmiddels al 16 jaar tot wederzijdse tevredenheid de rol van kledingsponsor van Draisma Dynamo. Dankzij Deventrade lopen zowel de vrouwen als de mannen er al jarenlang stijlvol en modieus gekleed bij. Namens de teamsportspecialist bij uitstek verzekert Olaf Pothoven (directeur Deventrade) dat de nieuwe outfits Dynamo’s toppers als gegoten zullen zitten. “Stanno is technisch en kwalitatief hoogwaardige kleding. Sport vormt de essentie van het Stanno DNA. De passie voor sport wordt internationaal weerspiegeld in alles wat het merk doet, van design tot productontwikkeling en marketing.”

In een uitgebreid interview in het magazine van de Businessclub Dynamo, dat in de loop van september van de persen rolt, verklaart de Deventrade-directeur: “Dynamo heeft jarenlang hummel tenues gedragen. Dan is het niet zo vreemd dat je weleens wat anders wilt. Verandering van spijs doet eten. Qua designmogelijkheden is Stanno veelzijdiger en eigentijdser en de kleding is gemaakt van rijke materialen. Als landskampioen kan Dynamo zo’n merk als Stanno in het volleybal een enorme boost geven. ”

Fotografie: Imré Csany

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.