Draisma Dynamo loot SSS in beker, Dynamo dames naar Krekkers

De loting voor de achtste finales om de nationale volleybalbeker heeft de mannen van Draisma Dynamo donderdagochtend gekoppeld aan Advisie/SSS. In het toernooi bij de vrouwen gaat SV Dynamo op bezoek bij het in de eerste divisie uitkomende Krekkers. Twee weken na het onderlinge competitieduel op 17 november is Advisie/SSS zodoende wederom te gast in de Draisma Dynamo Arena (op zaterdag 1 december). Bij winst op de Barnevelders staat Draisma Dynamo in een eventuele kwartfinale opnieuw een thuiswedstrijd te wachten. Tegenstander wordt in dat geval de winnaar van het duel Maatwerkers VCN (Topdivisie) tegen VoCASA (eredivisie).

SV Dynamo De vrouwen van SV Dynamo, die zich afgelopen weekend in Huizen ten koste van Orion en Prima Donna Kaas kwalificeerden voor de hoofdfase van het bekertoernooi, hebben op zaterdag 1 december een reis naar Twente voor de boeg. Krekkers vormt in Mariaparochie de sta-in-de-weg richting kwartfinale. Voor het geval het team van coach Michael Beugelsdijk erin slaagt de laatste acht te bereiken, mag het zich opmaken voor een uitwedstrijd tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Kap Makelaardij/SSS (tweede divisie) en Apollo 8 (eredivisie).

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.