DRAISMA DYNAMO GEEFT WK VOLLEYBAL SIDE EVENT BIJZONDERE INVULLING MET G-VOLLEYBAL & KOOKWORKSHOP OP PARC SPELDERHOLT

image0.jpeg

Het is al bijna zover! Het WK Volleybal Dames gaat op vrijdag 23 september van start in het Gelredome in Arnhem. Apeldoorn is één van de speelsteden, waarbij het Omnisport omgedoopt wordt tot een groot WK Volleybal spektakelOp dit moment zijn de side events van het WK in volle gang. Ook Draisma Dynamo pakt de wens van de gemeente Apeldoorn om met behulp van mooie side events aandacht te vragen voor het WK Volleybal Dames, met beide handen aan. Aanstaande dinsdag 20 september staat er een bijzonder event op de agenda. Samen met de partners Draisma Bouw, Boon Accountants, Henk van Tongeren Water&Techniek, Stichting De Klup en ParcSpelderholt.

 
 
Draisma Dynamo timmert al enige tijd aan de weg op het gebied van sociaal maatschappelijke events en programma’s. Het WK Volleybal Dames is dan ook een hele mooie gelegenheid om wederom een mooie bijdrage te leveren. Deze keer met een unieke en bijzondere doelgroep. Op dinsdagmiddag 20 september organiseert Draisma Dynamo in samenwerking met partners van Dynamo een bijzonder G-volleybal evenement, met ook een gezonde kookworkshop van oud international Debby Stam-Pilon en aanwezigheid van drie speelsters uit het eerste damesteam van DraismaDynamoDeelnemers van de G-volleybalteams komen vanuit Stichting De Klup en Parc Spelderholt(https://www.parcspelderholt.nl/academie/).


‘We willen deze unieke doelgroep gewoon heel graag een beleving geven om nooit te vergeten. En hen tegelijkertijd in beweging brengen en kennis laten maken met de mooie volleybal sport’, aldus Peter de Vries, voorzitter van Stichting Topvolleybal Dynamo. ‘Wat ik hierbij heel bijzonder vind is dat een aantal van onze vaste partners Draisma Bouw, Boon Accountants en Henk van Tongeren Water&Techniek dit event direct hebben omarmd en ook zelf actief meedoen aan dit event. En niet te vergeten Stichting De Klup en ParcSpelderholt. Zonder hen hadden we dit mooie event niet kunnen neerzetten.


Het programma op dinsdagmiddag 20 september staat in het teken van vooral veel plezier maken. Maar ook in het teken van verbinding en gezonde voeding. Op een leuke en laagdrempelige wijze gaan de G-volleybal teams eerst samen met bedrijventeams aan de slag in de keuken bij ParcSpelderholt. Begeleid door Debby Stam-Pilon worden er samen gezonde snacks gemaakt, waarna het tijd is voor een uurtje volleybal. De dames van Draisma Dynamo Dames 1 en ook de WK mascotte Spike zijn erbij om de G-volleyballers en bedrijventeams aan te moedigen, te coachen en te voorzien van tips. Na een uur waarin vooral het plezier en de beweging voorop staan, wordt afgesloten met een hapje en een drankje. En om deze activiteit helemaal compleet te maken, worden alle deelnemers en begeleiders uitgenodigd om die avond te komen kijken bij de eerste Europese wedstrijd van de Heren 1 van Draisma Dynamo, die start vanaf 19.30 uur. 


‘We hopen hiermee een bijzonder event neer te zetten voor een unieke doelgroep. En wie weet is dit wel een mooie start van een jaarlijks terugkerend event, want wat is er nu mooier dan vanuit topsport deze mensen een belevenis te geven die ze nooit meer vergeten. Wij vinden ook dat hier een rol is weggelegd voor (top)sportorganisaties en zijn blij dat we dit op deze manier en in samenwerking met partners en de gemeente Apeldoorn kunnen neerzetten,’ beaamt ook Ellen Luttikhuis, accountmanager Stichting Topvolleybal Dynamo.
 
Fotografie: Mediateam Draisma Dynamo

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.