Doneer tijdens bekerfinale voor de Voedselbank!

Maandag 10 april is het zover: de bekerfinale! Op deze tweede paasdag hopen wij huiswaarts te keren met de felbegeerde beker. Hiervoor moeten we wel eerst afrekenen met Samen Lycurgus. Maar dit is niet alles. In het teken van deze finaledag organiseren we samen met de Nederlandse Volleybalbond en de andere finalisten een speciale inzamelingsactie voor de Voedselbank. Ben jij die dag aanwezig? Check dan het ‘boodschappenlijstje’ en doneer!

Wekelijks geeft de Voedselbank met haar vrijwilligers voedselpakketten aan gezinnen die daar zelf niet in kunnen voorzien. Mogelijk ken je zelf ook mensen in jouw omgeving die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken. Het aantal gezinnen, dat afhankelijk is van de Voedselbank, neemt daarbij ook steeds meer toe, terwijl het aanbod van (gezond) voedsel afneemt. Daar willen we ons als club tijdens de bekerfinale voor inzetten. Om die reden vindt er een inzamelingsactie voor de Voedselbank plaats in Maaspoort Den Bosch, waar wij de finale spelen. Heb jij een kaartje weten te bemachtigen voor de finale en wil je gezinnen helpen? Lees dan snel verder en doneer!

Doneren aan de hand van een ‘boodschappenlijstje’

 

Aan de hand van onderstaand ‘boodschappenlijstje’ vragen we alle aanwezige fans om gezonde producten te doneren voor de Voedselbank. In het ‘boodschappenlijstje’ vind je de die jij kunt doneren.

 

 

Inzamelingsplek: entree Maaspoort Den Bosch

Wil jij ook doneren? Daar zijn we ontzettend blij mee, net als de vele gezinnen die noodgedwongen gebruik moeten maken van de Voedselbank. Bij de entree in Maaspoort Den Bosch kun jij de producten die op het ‘boodschappenlijstje’ staan doneren.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.