We gaan naar Den Bosch toe!

image1.jpeg

We gaan naar Den Bosch toe! Maandag 10 april is het zover. Dan neemt Draisma Dynamo het in de finale om de nationale beker op tegen Samen Lycurgus. Ga mee om Redbad en zijn mannen in de Maaspoort naar de overwinning te schreeuwen. Mis het niet.

Iedereen die Draisma Dynamo een warm hart toedraagt, kan een plekje reserveren in de roodgele supporterskaravaan naar Den Bosch. Meld je dus massaal aan! 

 

Schrijf je nu in voor de Draisma Dynamo On Tour busreis naar Den Bosch!

·Voor slechts € 20,00 vervoert (incl. toegangskaart) Draisma Dynamo alle trouwe aanhangers naar de bekerfinale.

·Wie jonger is dan zeventien jaar betaalt € 12,50 voor de busreis. De gratis toegangskaart bestel je via de Nevobo http://www.volleybal.nl/bekerfinale-dynamo. Wees er snel bij want het aantal gratis kaarten is beperkt.

 

Wil je op eigen gelegenheid naar Den Bosch? 

Bestel dan je ticket via: http://www.volleybal.nl/bekerfinale-dynamo

De bekerfinale begint om 15:30 uur. Vertrektijd van de bussen naar Den Bosch staat t.z.t. vermeld op de website en facebookpagina van Draisma Dynamo.

We gaan er met z’n allen een onvergetelijk Draisma Dynamo-feestje van maken! Zorg dat je erbij bent op 10 april in Den Bosch!

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.