Cantharel treedt toe tot Businessclub Dynamo

De Businessclub Dynamo en de Stichting Topvolleybal Dynamo zijn zeer verheugd Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel te mogen verwelkomen als nieuwe sponsor. De partijen zijn een contract overeengekomen voor de duur van in eerste instantie drie jaar.

Om de samenwerkingsovereenkomst te bekrachtigen ging Peter de Vries, voorzitter van de Stichting Topvolleybal Dynamo, in het gezelschap van selectiespelers Cas Abraham, Dustin Bontrop en Stefan Boerman op bezoek bij Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel.

Evenals alle gasten viel de Draisma Dynamo-delegatie de voor Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel kenmerkende gastvrije ontvangst ten deel. De vier volleyballers en de stichtingvoorzitter maakten nader kennis met Bob Zeeuw van der Laan en zijn team en kregen een rondleiding door de Valk Vers groentetuin, waar Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel sinds 2013 eigen groenten verbouwt.
Draisma Dynamo’s tegenstander in de 1/16 finales om de CEV Cup, de winnaar van de tweestrijd tussen het Portugese SC Caldas da Rainha en het Zwitserse Chênois Genève, zullen eind november eveneens bij Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel verblijven.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.