Teleurstellende generale repetitie voor start play-offs

Voor het geval de zegswijze dat een slechte generale repetitie een goed voorteken is voor een geslaagde uitvoering, dan hoeft Draisma Dynamo zich een week voor de start van de play-offs niet al te veel zorgen te maken. Zo niet, dan kan de 3-2 nederlaag van bij VoCASA weinig bemoedigend worden genoemd.
 
In de VoCASA-hal wisten de bezoekers uit Apeldoorn een 2-1 voorsprong in sets zaterdagavond niet om te zetten in een overwinning. In de beslissende tiebreak trokken de Nijmegenaren aan het langste eind. Setstanden: 12-25, 25-20, 22-25, 25-23, 15-9.
 
De titelverdediger verzekerde zich een week eerder al van de definitieve tweede plaats in de eindklassering van de reguliere competitie. In zoverre was er voor de afsluitende partij in Nijmegen misschien sprake van dat het heilige moeten enigszins ontbrak. De derde competitienederlaag plaatst de technische staf desondanks wel voor de nodige vraagtekens. Waar staat Draisma Dynamo precies nu de beslissende fase van het seizoen aanbreekt?
 
De spelers mogen op de vragen die Redbad Strikwerda momenteel heeft vanaf aanstaand weekend een passend antwoord gaan geven. Draisma Dynamo begint zaterdag 19 maart aan het competitietoetje met een thuiswedstrijd tegen Amysoft Lycurgus.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.