Duo Manenschijn en Verschuren neemt afscheid

De Stichting Topvolleybal Dynamo moet op korte termijn op zoek naar een vervanger voor zowel de routinier, Nico Manenschijn als assistent-trainer Renzo Verschuren. Na de play-offs zegt het illustere duo de mannenploeg van Draisma Dynamo vaarwel.

Tekst gaat verder onder foto


Nico Manenschijn, als fysiotherapeut werkzaam bij ouderenzorgaanbieder Viattence, gaat zich volledig richten op zijn maatschappelijke carrière. De tot middenaanvaller omgeturnde diagonaal veroverde met Draisma Dynamo in het afgelopen seizoen de landstitel, in 2019 de nationale beker en voor aanvang van het huidige seizoen de nationale Supercup. De 27-jarige Deventenaar is bezig aan zijn zesde seizoen in Apeldoornse dienst.

Tekst gaat verder onder foto


Na in totaal tien jaar bij de club trekt ook assistent-trainer Renzo Verschuren de deur van de Draisma Dynamo Arena achter zich dicht. Voor de 40-jarige docent en Topsport Talent coördinator van Veluws College Walterbosch valt het full-time programma van Draisma Dynamo niet langer meer te combineren met zijn drukke werkzaamheden en zijn gezinsleven.

Foto: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.