Ramon Martinez Gion brengt welkome ervaring in jeugdige selectie

Met de komst van Ramon Martinez heeft Draisma Dynamo de selectie voor het seizoen 2022-2023 definitief rond. De erkende globetrotter volleybalde de afgelopen jaren in liefst acht verschillende buitenlandse topcompetities en brengt zodoende volop ervaring mee naar Apeldoorn. Het afgelopen seizoen was de 1,96 meter lange passer-loper actief voor het Franse Cambrai, de club die onlangs ex-Draisma Dynamo middenaanvaller Maikel van Zeist inlijfde.

Bij Landstede in Zwolle werkte Draisma Dynamo’s ervaren nieuweling in het verleden al eerder onder leiding van trainer/coach Redbad Strikwerda. Sinds hij in 2014 met twee landstitels op zak uit de Overijsselse hoofdstad en Nederland vertrok, beproefde Martinez zijn volleybalgeluk in België, Duitsland, Turkije, Griekenland, Frankrijk, China, Verenigde Arabische Emiraten en Engeland.

“Ik kijk er naar uit om weer in Nederland te spelen en weer samen te mogen werken met Redbad. Ik ben erg blij dat Draisma Dynamo mij wil ondersteunen in het helpen voor mijn volgende levensfase”, verheugt de routinier, die in september zijn 32e verjaardag viert, er zich op om in de Draisma Dynamo Arena het beste uit zichzelf te halen.

Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, is blij met de komst van Martinez. “Gezien de jonge leeftijd van de meeste spelers waren we voor de laatste plek op de passer-loper positie nadrukkelijk op zoek naar ervaring. Wij denken dit in Ramon en zijn jarenlange ervaring in buitenlandse topcompetities te hebben gevonden. Hij is bovendien een oude bekende van Redbad. Zijn komst maakt de selectie compleet. We gaan weer meedoen om de prijzen.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.