Positief nieuws uit Apeldoorn: Mastermate is (nieuwe) hoofdsponsor van SV Dynamo Dames 1

In de afgelopen jaren prijkte de naam “Mastermate” al op de wedstrijdtenues van het eerste vrouwenteam van SV Dynamo. Nu maakt de technische groothandel, met meerdere vestigingen in de buurt van Apeldoorn, de stap naar hoofdsponsor miv 2021. Met de ondertekening van de sponsorovereenkomst wordt de samenwerking met Stichting Topvolleybal Dynamo (STD) voor een periode van drie jaar bekrachtigd.

 

“Een belangrijke stap op weg naar het realiseren van onze ambities, op korte en middellange termijn”, aldus Ernst Lettink (teammanager D1) en “…en de slogan ‘samen voor uw maximaal resultaat’ past hier uitstekend bij.” Ondanks het tijdelijk stilleggen van de volleybalcompetitie en inperkende maatregelen traint het team meerdere keren per week in kleine groepjes door om fit te blijven en klaar te zijn voor een herstart van de competitie. “Fijn om dit positieve nieuws aan de speelsters te kunnen vertellen”, vult Michael Beugelsdijk (hoofdtrainer/-coach) hem aan.


Van links naar rechts op de foto: Directeur Mastermate, Christiaan Brinkman en voorzitter Stichting Topvolleybal Dynamo Peter de Vries

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.