Oude bekenden Tijmen Laane en Hans Verbeek nieuw in staf Draisma Dynamo

Niet alleen aan het spelersfront vallen er de nodige mutaties te vermelden, ook de staf van Draisma Dynamo telt komend volleybalseizoen enkele nieuwe gezichten. Al is er in het geval van Tijmen Laane, de nieuwe secondant van Redbad Strikwerda, en teammanager Hans Verbeek eerder sprake van oude bekenden met een andere functie.

IMAGE0.JPEG
Tijmen Laane volgt Ivo Martinovic op als assistent-trainer/coach van de landskampioen volleybal bij de mannen. Een zware knieblessure maakte afgelopen volleybaljaar al na twee duels een voortijdig einde aan het seizoen van de van Orion overgekomen passer/loper. In aansluiting op de operatieve ingreep die hij moest ondergaan ontpopte de revaliderende routinier zich als een soort onbezoldigd ‘mental coach’ van zijn jeugdige teamgenoten en nam hij al bij elke wedstrijd op de bank plaats. Met zijn benoeming tot Strikwerda’s assistent krijgen de werkzaamheden van de 35-jarige Laane bij Draisma Dynamo een wat meer vastomlijnde vorm.

IMAGE1.JPEG
Hans Verbeek gaat invulling geven aan de vacante functie van manager van het Heren 1-team. Ook Verbeek is allerminst een onbekende in Draisma Dynamo-kringen. Als gewaardeerd lid van het zaalteam weet hij goed hoe alles reilt en zeilt binnen Dynamo. Met zijn betrokkenheid bij de Apeldoornse Vierdaagse heeft hij ook op organisatorisch vlak zijn sporen ruimschoots verdiend.

📷Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.