Na succesvolle 1ste editie op 19 september tweede editie van het Draisma Dynamo verbindt G-Event op Parc Spelderholt

Het enthousiasme vanuit deelnemers, de gemeente Apeldoorn en ook de Nederlandse Volleybalbond was groot vorig jaar tijdens de allereerste editie van het G-Event op Parc Spelderholt. Opgezet als side-event van het WK volleybal afgelopen jaar in Apeldoorn en het was naderhand gelijk duidelijk dat dit een jaarlijks terugkerend sociaal-maatschappelijk evenement moest worden. En zo geschiedde: dit jaar vindt op dinsdagmiddag 19 september de tweede editie plaats, wederom op Parc Spelderholt.
Draisma Dynamo timmert al enige tijd aan de weg op het gebied van sociaal maatschappelijke events en programma’s. Het event op Parc Spelderholt is één van de eendaagse programma’s, met een unieke doelgroep. En niet te vergeten, in samenwerking met het Apeldoornse bedrijfsleven. De mens, verbinding, beweging en plezier staan centraal.
‘We willen deze unieke doelgroep gewoon heel graag een beleving geven om nooit te vergeten. En hen tegelijkertijd in beweging brengen en kennis laten maken met de mooie volleybal sport’, aldus Peter de Vries, voorzitter van Stichting Topvolleybal Dynamo. ‘Wat ik hierbij heel bijzonder vind is dat een aantal van onze vaste partners Draisma Bouw, Boon Accountants en Henk van Tongeren Water&Techniek dit event direct hebben omarmd en ook zelf actief meedoen aan dit event. En niet te vergeten Stichting De Klup en Parc Spelderholt. Zonder hen hadden we dit mooie event niet kunnen neerzetten.’
Het programma op dinsdagmiddag 19 september staat vooral in het teken van veel plezier maken. Maar ook in het teken van verbinding tussen het bedrijfsleven en de unieke doelgroep én gezonde voeding. Op laagdrempelige wijze gaan de G-volleybal teams eerst samen met bedrijventeams aan de slag met het maken van gezonde snacks. Deze kookworkshop wordt begeleid door Ellen Luttikhuis als voormalig profvolleybalster en voedings- en leefstijlcoach. Na de kookworkshop is het tijd voor actie op de volleybalvelden en spelen de bedrijventeams tegen de G-volleyballers, afkomstig van de Klup Apeldoorn en Parc Spelderholt. Kracht van aandacht en topsport Om het evenement extra kracht bij te zetten zijn er ook vanuit dames 1 van Draisma Dynamo speelsters aanwezig om de G-volleyballers en bedrijventeams te voorzien van een warming-up, aan te moedigen en te coachen. En om deze activiteit helemaal compleet te maken, worden alle deelnemers en begeleiders uitgenodigd om op zondagmiddag 15 oktober te komen kijken bij de eerste wedstrijd van het seizoen van Heren 1 van Draisma Dynamo, waarin gelijk de eerste prijs van het seizoen wordt verdeeld: de Supercup.
‘We hopen hiermee een bijzonder event neer te zetten voor een unieke doelgroep. Want wat is er nu mooier dan vanuit topsport deze mensen een belevenis te geven die ze nooit meer vergeten. Wij vinden ook dat hier een rol is weggelegd voor (top)sportorganisaties en zijn blij dat we dit op deze manier en in samenwerking met partners en de gemeente Apeldoorn kunnen neerzetten,’ beaamt ook Arjan de Frens, PR en Communicatie en grondlegger van de MVO-programma’s van de Stichting Topvolleybal Dynamo. 📸Rob Voss

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.