Draisma Dynamo wint zonder setverlies in Sliedrecht

image0.jpeg
Voor zover er al sprake was van een klein novemberdipje, dan lijkt dat na de zege van zaterdagavond in Sliedrecht definitief achter de rug. Bij Sliedrecht Sport nam Draisma Dynamo zonder setverlies de punten mee naar huis.
Trainer Redbad Strikwerda verkondigde woensdagavond na de zege bij PDK in Huizen dat hij elke avond om tien uur op z’n hoofd gaat staan. Afgaande op het resultaat in Sliedrecht viel het kwartje en kwam de achterliggende boodschap aan bij de spelers. Met 25-22, 25-18 en 25-19 zette de landskampioen de thuisploeg betrekkelijk eenvoudig opzij. 
Aan de top van de ranglijst vormt zich ondertussen een Top-4. Draisma Dynamo staat met 27 punten uit elf wedstrijden aan kop.  Met 25 punten uit tien duels staat SSS er relatief gezien het beste voor. Limax (26 punten) en Lycurgus (25) liggen op de loer. Orion, dat aanstaande zaterdag op bezoek komt in de Draisma Dynamo Arena, raakte na de 3-0 nederlaag bij SSS enigszins op achterstand. De Doetinchemmers staan momenteel met 21 punten vijfde.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.