Begeleidingsstaf Dames 1-team langer bij SV Dynamo

SV Dynamo weet zich ook in de nabije toekomst verzekerd van de begeleidingsstaf van het dames 1-team. Zowel hoofdtrainer/-coach Michael Beugelsdijk, zijn assistent Jorg Radstake als teammanager Ernst Lettink blijven nog minimaal één seizoen in hun huidige functies aan de club verbonden.
SV Dynamo D1
In het nieuwe beleidsplan, getiteld ‘Van opbouwen naar doorbouwen’, staat als prestatiedoelstelling omschreven dat de Dynamodames binnen twee jaar willen pogen een stap naar de eredivisie te maken. De clubleiding en de staf stellen daarom alles in het werk om een eredivisiewaardig klimaat en de daartoe benodigde randvoorwaarden te creëren.

Als hoofdjeugdtrainer van de vereniging zal Beugelsdijk zich bovendien nadrukkelijker ontfermen over de jeugdopleiding aan de dameskant. Samen met André Jonker gaat hij de groeibriljantjes uit de eigen kweek verder polijsten en meest talentvolle speelsters klaarstomen voor Dynamo’s hoofdmacht.

De op 29 februari 32 jaar geworden Beugelsdijk staat al sinds het seizoen 2016-2017 aan het roer bij de huidige nummer vijf van de Topdivisie Dames.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.