Afscheid Bart van Garderen en Arie Verbeek

De uitschakeling voor de play-off finale betekende voor Draisma Dynamo meer dan een té vroeg einde aan een gedenkwaardig seizoen. Voor twee oudgedienden zit het er eveneens op. Bart van Garderen en Arie Verbeek sloten zaterdagavond in Doetinchem het hoofdstuk Draisma Dynamo voor zichzelf af.

image1.png

  
De spelverdeler en teammanager, respectievelijk vijf en vijftien jaar deel uitmakend van de bemanning van Draisma Dynamo’s vlaggenschip, hadden hun vertrek onlangs al aangekondigd. Met een publiekswissel en een staande ovatie kwam er in de Doetinchemse Topsporthal een einde aan de eredivisieloopbaan van Bart van Garderen. 

Van Garderen gaat vanaf komend seizoen in zijn woonplaats Renswoude op een lager niveau afbouwen. In het begeleidingsteam van Draisma Dynamo doet Arie Verbeek een stapje terug ten faveure van Edwin van de Broeke.

image2.jpeg
  
Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo dankt Bart van Garderen en Arie Verbeek voor al hun inzet binnen én buiten de lijnen.
  
Helemaal definitief is het afscheid van Van Garderen en Verbeek trouwens niet. Achter de schermen blijft het duo beschikbaar voor het verrichten van hand- en spandiensten ten behoeve van Draisma Dynamo. Met al hun ervaring en expertise gaan zij elk een bijdrage leveren in de jacht op het landskampioenschap van 2020.  

image3.png

Tekst: Rob Kruitbosch                                                Fotografie: Wout van Zoeren en Imre Csány

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.