Draisma Dynamo heeft selectie nagenoeg rond

Terwijl de strijd om de landstitel z’n ontknoping nadert, zijn de beleidsbepalers van Draisma Dynamo momenteel druk doende met het samenstellen van een kampioenswaardig team voor het seizoen 2019-2020. De winnaar van de nationale volleybalbeker heeft de selectie nagenoeg rond.

De kern van de groep die het afgelopen seizoen strandde op de drempel van de play-off finale blijft intact. Zo kan trainer/coach Redbad Strikwerda ook in het komende volleybaljaar een beroep blijven doen op spelverdeler Freek de Weijer, de diagonaalaanvallers Nico Manenschijn en Rik van Solkema, de middenblokkeerders Renzo Verschuren en Maikel van Zeist alsook de passer/lopers Wessel Blom, Bram Langevoort, Mats Kruiswijk en Cas Abraham. Met Tom van Steenis zijn nog gesprekken gaande over een langer verblijf in de Draisma Dynamo Arena.
De Stichting Topvolleybal Dynamo nam afscheid van het trio Bart van Garderen, Dustin Bontrop en Stefan Boermans. Hun posities worden ingenomen door Joris Berkhout (Zaanstad), Jeffrey Klok (Advisie/SSS) en Sjors Tijhuis (TalentTeam Papendal).

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.