Zes speelsters verlengen bij SV Dynamo Dames 1

Na het goede nieuws dat trainers, coaches en teammanager verlengen bij de Apeldoornse club, is nu al bekend dat maarliefst zes speelsters van de huidige selectie ook volgend seizoen in het gele shirt te bewonderen zijn.

Melissa Rouw

Libero Melissa Rouw maakte afgelopen zomer de overstap vanuit het tweede damesteam naar de hoofdmacht. De 21-jarige libero is opgegroeid bij de club en blijft vanwege ‘een goed toekomstperspectief met een goed plan dat zicht geeft op de Eredivisie’.

Lianne Sonneveld

Passer-loper Lianne Sonneveld nam afgelopen zomer afscheid van een dubbele rol in de opleiding om zich volledig bij het eerste damesteam te voegen. De net 17-jarige perfectionist is blij dat ze als jong talent bij Dynamo de kans krijgt om op hoog niveau te trainen en te spelen in een gemixt team van ervaring en jonge speelsters. Ze is erg blij dat ze nog een jaar onder leiding van Michael en Jorg kan trainen en werken aan haar persoonlijke doelstellingen.

Heleen van der Heijden

Middenspeelster Heleen van der Heijden nam in de zomer van 2018 afscheid van haar club SSS om op zoek te gaan naar een hoger niveau. Na een seizoen bij Alterno D2 kwam de 20-jarige hoofdblokkeerder naar SV Dynamo.  Heleen meldt het volgende over haar verblijf: “We weten steeds beter wat we aan de ander hebben en rekenen daar ook op.”

Yolenthe van Heck

Collega op het midden, Yolenthe van Heck, ging vorig jaar op avontuur en maakte de overstap naar SV Dynamo. Een speelster die alles geeft voor het team en om het maximale uit zichzelf te halen. Een belangrijke reden voor de 26-jarige midden om te blijven is ‘dat bij SV Dynamo D1 iedere speelster uitstekende begeleiding krijgt om het beste uit zichzelf te halen’.

Kelly van de Haar

Diagonaal Kelly van de Haar werd aan het einde van de voorbereiding in september ingevlogen om het team op deze positie te ondersteunen. De bijna 23-jarige speelster dacht lange tijd dat ze haar geliefde sport vaarwel had gezegd omdat de combinatie met haar stages onhaalbaar leek. Ze vond het plezier in spelletje bij SV Dynamo en hoopte dit seizoen nog op de 3e plek te eindigen. Ze kijkt er naar uit om volgend seizoen vanaf de eerste training in de voorbereiding het team te stimuleren met de verwachting om hard te werken en te strijden voor een plek in de top 3.

Lisanne Samson

Spelverdeelster Lisanne Samsom tekent alweer voor haar derde seizoen bij SV Dynamo D1. De 21-jarige spelmaker heeft zich in twee seizoenen sterk verbeterd en is ervan overtuigd dat ze zich als speelster nog verder kan ontwikkelen. Het plan om een eredivisiewaardig programma, waarin alles om het team heen goed geregeld is, te creëren werkt voor haar als een extra stimulans.

De staf is erg blij dat er in dit stadium door een grote groep speelsters uit de huidige selectie wordt uitgesproken mee te gaan in de ambitie. Met deze zes speelsters staat er meteen een stevige basis voor het verder te vormen team. Beugelsdijk: “Ondertussen zijn we ook in gesprek met meerdere speelsters uit de huidige selectie en eredivisiespeelsters uit de regio. We hebben een sterk team, een goed plan met een sterk programma. Dit vormt een krachtige basis om speelsters te benaderen en te binden.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.