WK Volleybal side event van Draisma Dynamo en partners groot succes!

image0.jpeg

Het WK Volleybal Dames is dit weekend van start gegaan. Dit heeft extra glans gekregen met het prachtige en succesvolle side event op Parc Spelderholt afgelopen dinsdag 20 september.

Samen met onze partners van de gemeente Apeldoorn, Draisma Bouw, Boon Accountants Belastingadviseurs, Henk van Tongeren Water & Techniek, Stichting De Klup, Parc Spelderholt, VSV Varsseveld, de Nevobo en Draisma Dynamo Dames 1 en Draisma Dynamo Heren 1 was het voor deze unieke doelgroep een dag om nooit meer te vergeten.
Dinsdag 20 september was het zover. Het allereerste eendaagse event van het nieuwe sociaal maatschappelijke programma van Draisma Dynamo: Draisma Dynamo Verbindt!
Een kookworkshop van oud volleybalster en international Debbie Stam-Pilon en aansluitend een volleybaltoernooi met daarin teams van Stichting De Klup, bedrijventeams en studenten van Parc Spelderholt/Academie. Natuurlijk was ook WK Mascotte Spike van de partij!
De uitslag? Gewoon… één groot feest.
Het nummer 1 G-team, een mixteam van Stichting De Klup en Parc Spelderholt, won de fantastisch grote beker. De middag kende heel duidelijk geen verliezers, alleen maar winnaars. Daarom kregen alle G-deelnemers een mooie gouden medaille mee naar huis.
image2.jpeg
Het beste bedrijventeam mocht tevens een mooie volleybal trofee in ontvangst nemen.
Als extra lekker toetje mochten alle deelnemers, dus zowel bedrijventeams als G-teams, in de avond naar de Draisma Dynamo Arena in het Omnisport om daar een wedstrijd van de Draisma Dynamo Heren 1 te kijken. Tijdens de warming up hebben alle G-deelnemers een echte Dynamo sjaal ontvangen en werden zij onder gejuich van het publiek achter het veld toegesproken. En als klap op de vuurpijl was daar nog de teamfoto met de mannen, op het veld, na de 3-0 overwinning van onze heren.
image1.jpeg
Een dag om nooit meer te vergeten.
En hopelijk een nieuw jaarlijks terugkerend event. Draisma Dynamo Verbindt!
 
Fotografie: Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.