Wismans en Leusveld sluiten aan bij SV Dynamo D1

In een periode waarbij speelsters benaderen op de transfermarkt een bijzonder proces geworden is, zijn we zeer tevreden met de toevoeging van Benthe Wismans en Jasmijn Leusveld aan de selectie van Dames 1.

Benthe Wismans
Fotografie: Rudy Biekart

Benthe Wismans maakt de overstap vanuit de hoofdmacht van onze groene buren naar het Geel van Dynamo. Als diagonaal werd ze met WSV Kampioen in de 1e Divisie (’17-’18) en speelde het jaar daarna in de Topdivisie. In dat seizoen maakte ze indruk en sloot zij aan bij Alterno in de Eredivisie. De beslissing om van club te wisselen was niet eenvoudig, omdat meetrainen in deze tijd niet mogelijk was. Uiteindelijk besloot de 20-jarige speelster naast de club ook haar diagonaalpositie te verruilen. Bij Dynamo zal ze volgend jaar als passer-loper in actie komen. “Ik heb uiteindelijk de keuze voor Dynamo gemaakt omdat ik dit zie als een nieuwe uitdaging om mezelf te ontwikkelen op een nieuwe positie met een leuk team en goede faciliteiten”, aldus Benthe.

Met het aantrekken van Jasmijn Leusveld hebben we nog een sterke spelverdeelster weten te binden. De 27-jarige Eerbeekse ging via Spiker naar Alterno en bewandelde daarna hetzelfde pad door naar WSV in Warnsveld te gaan. Na een jaar zonder volleybal werd ze al snel enthousiast om de sportschoenen weer aan te trekken. “Bij Dynamo wil ik het beste van mezelf laten zien en opnieuw de wedstrijdspanning ervaren.  In een mooi gemixt team kan ik mijn ervaring overbrengen op de jeugd om samen gericht naar een doel te werken”, zo verklaart Jasmijn haar terugkeer in de sport.
Jasmijn Leusveld

Met de toevoeging van Benthe en Jasmijn komt  de selectie nu op 12 speelsters en dat betekent dat we afscheid nemen van Noa de Bruin. Waar ze volgend jaar gaat volleyballen is ons nog niet bekend. We hopen dat ze opnieuw haar plek weet te vinden bij een team waar ze veel speeltijd krijgt om zich verder te ontwikkelen als passer-loper. Nu zijn we alleen nog zoekende naar een laatste speelster voor de middenas. Wie interesse heeft, mag zich nog altijd bij ons melden.

Fotografie:

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.