Vrijwilligers van de maand: Willy Dijkhof & Tonnie Jonkheid


Hoelang zijn jullie al als vrijwilliger actief bij Dynamo? Heel lang. Al wel 28 of 29 jaar.
Wat zijn jullie werkzaamheden als vrijwilliger? We zijn begonnen bij de mini-commissie. Daarna gingen we naar de jeugdcommissie en toen naar de seniorencommissie. Aan de Morellenlaan zijn we gestart bij de barcommissie en het verkopen van de muntjes tijdens de wedstrijden. Dat is zo’n veertien jaar geleden ongeveer.
Wat is jullie favoriete herinnering van Heren-1? Toen we net vrijwilliger waren geworden, waren kampioenschappen altijd wel heel erg leuk. Exacte jaartallen kunnen we zo een, twee, drie niet noemen. De kampioensfeesten waren wel altijd heel erg gezellig.
Kijken jullie ook bij de wedstrijden? Gaan jullie naar de uitwedstrijden? Meestal kijken we niet naar de wedstrijden. Soms zien we een aantal flitsen vanaf de plek waar we zitten, maar niet vanaf de tribune. Naar uitwedstrijden gaan we niet. Er zijn dan vaak andere wedstrijden in de hal bezig. Dan moeten we achter de bar staan.
Aan welke speler bewaren jullie de beste herinneringen? Bas van de Goor. Al was Kars van Tarel ook een leuke speler.
Kijkend naar de huidige selectie, wat vinden jullie daarvan? We zouden het niet kunnen zeggen. We zien er niet genoeg van om daarover te kunnen oordelen.
Hoe denken jullie dat Draisma Dynamo gaat eindigen dit jaar? In de Top-3.

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.