Vrijwilliger van de week: Nes Souki

Nes is al jarenlang vrijwilliger van onze lange mannen, tijd om hem een aantal vragen te stellen over Nes en Draisma Dynamo.

Hoelang ben je al vrijwilliger bij Dynamo heren 1?

Sinds 2015 ben ik gestart als vrijwilliger bij de dames, mijn dochter Sophia speelt al sinds jong bij dynamo. Op een gegeven moment werd ik door Patrick toen der tijd manager van dames 1 gevraagd of ik vrijwilliger wilde worden. Eenmaal begonnen bij dames 1 ging ik ook helpen bij heren 1.

Wat zijn je werkzaamheden als vrijwilliger?

Van alles wat. Behalve de netten, het geluid en het scorebord, daar bemoei ik me niet mee.

Wat is je favoriete herinnering van heren 1?

De afgelopen 3 kampioenwedstrijden, bekerfinale.

Kijk je ook bij de wedstrijden? En ben je aanwezig bij de uitwedstrijden?

Ik kijk zeker bij de wedstrijden. Ook de uitwedstrijden de laatste jaren, maar niet alle wedstrijden. Alleen de topwedstrijden, naar Active Living Orion in Doetinchem, Samen Lycurgus in Groningen, Sliedrecht Sport in Sliedrecht, dat vind ik hartstikke leuk om te doen. En uiteraard gaat mijn vrouw Esther dan zeker mee, zij zit ook in het bestuur van de vereniging.

Wie is volgens jou de meest memorabele speler en waarom?

Dat zijn er heel veel. Rik van Solkema vind ik hartstikke goed, Ramon Martinez Gion, Jeffrey Klok omdat het een te gekke libero is. En natuurlijk Michiel van Dorsten zijn foto hangt zelfs boven in het Dynamo Café.

Als je kijkt naar de huidige selectie, wat vindt je ervan?

Freek de Weijer en Maikel van Zeist worden wel echt de stabiele steun en factor dit seizoen. Ben blij dat ze weer terug zijn! Rest van het team natuurlijk ook, ik doe ze niks te kort.

Hoe denk je dat dynamo gaat eindigen dit seizoen?

Kampioen natuurlijk, zeker weten! Als ik kijk naar de concurrentie uit Limburg die zijn erg sterk geworden, Lycurgus net zo. Maar de competitie is nog jong. Lycurgus heeft laatst natuurlijk gewonnen van Draisma Dynamo maar weer verloren van Sliedrecht Sport. Er is nog geen touw aan vast te binden. Op dit moment vind ik Active Living Orion en Numidia VC Limax wat stabieler, maar hebben nog geen zware concurrentie gehad. Maar de competitie is net begonnen, daarna de best of Five dus het duurt nog even. Tot de winterstop dan kan je denk ik een beetje zien hoe Draisma Dynamo is.

Nes bedankt voor je antwoorden en we zien je snel weer als vrijwilliger in de Draisma Dynamo Arena!

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.