Vrijwilliger van de maand: Ingrid Wolters

Hoelang ben je al vrijwilliger bij Draisma Dynamo Heren 1?

“Vrijwilliger van de maand? Wat leuk dat jullie dan aan mij denken. Ik ben nog niet heel lang vrijwilliger. In 2017 ben ik begonnen bij Draisma Dynamo.

In seizoen 2022-2023 heb ik het stokje van coördinator courtcrew overgenomen van Anneke Klomp. Ik vervul deze taak met dankbaarheid en vreugde. Vooral wanneer ik zie met hoeveel energie de kinderen op het veld bezig zijn. Naast mijn coördinerende taak ben ik ook actief als vrijwilliger binnen het zaalteam bij Heren 1 en Dames 1.”

 

Wat is je mooiste herinnering aan Heren1?

“Het meest bijgebleven zijn de stille momenten in de Draisma Dynamo Arena tijdens de topwedstrijden in de coronaperiode. De spandoeken van de supporters spraken boekdelen over de onbreekbare band tussen het team en de supporters. Kippenvel als ik daar nog aan terug denk.”

 

Kijk je ook bij de wedstrijden? Ga je ook kijken bij de uitwedstrijden?

“Een wedstrijd echt meemaken doe ik eigenlijk niet, want mijn focus gaat meer uit naar de kids om het veld. Maar de sfeer en de spanning voel ik wel.”

 

Aan welke speler bewaar jij de beste herinneringen?

“Terugdenkend aan spelers door de jaren heen zouden dat er meerdere kunnen zijn. Toch zet ik in plaats van een speler trainer Redbad Strikwerda bovenaan mijn lijstje. Voor zijn toewijding, hoe hij er steeds weer in slaagt jonge spelers naar het hoogste niveau te brengen en ook alle prijzen die hij met zijn teams wint, heb ik heel veel respect.”

 

Wat vind je van de huidige selectie?

“De huidige selectie is een team van potentiële Landskampioenen. Die beker blijft in Apeldoorn! Ik ben totaal niet bevooroordeeld, haha…”

 

Hoe denk je dat Draisma Dynamo gaat eindigen dit seizoen?

“Er is maar één antwoord mogelijk: als landskampioen! Want in het hart van Draisma Dynamo brandt een vuur dat niet te doven is.”

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.