Van Uffelen steekt begeleiding topteams Draisma Dynamo in het nieuw

Tot de meest succesvolle clubteams van Nederland behoren de volleyballers van Draisma Dynamo al sinds jaar en dag. Dankzij Van Uffelen Mode lopen ook de begeleiders van beide topteams van Draisma Dynamo er in het seizoen 2023-2024 bij als kampioenen.
Van Uffelen steekt in het nieuwe volleybaljaar alle stafleden van het Dames 1- en Heren 1-team in het nieuw. Niet alleen de speelsters en spelers van beide teams zullen komend seizoen de aandacht op zich vestigen, ook het team rondom het team springt in nieuwe, modieuze outfits in het oog. Er zullen weinig andere eredivisieclubs zijn waar zelfs de verzorgers er zo picobello verzorgd bijlopen als bij Draisma Dynamo!

Eerder deze week was een uitgebreide Draisma Dynamo-delegatie te gast bij Van Uffelen. Onder het genot van een hapje en een drankje nam het gezelschap samen met Jitse Snoeijing, manager sportcontracten bij Van Uffelen, alvast een smakelijk voorschot op een op maat gesneden nieuw seizoen.
Van Uffelen is al meer dan 70 jaar een begrip en beschikt over meer dan 45 winkels in het hele land. In 2012 werd er naast de fysieke winkels ook een webshop toegevoegd aan het bedrijf. Het assortiment bestaat uit uiteenlopende bekende merken in dames-, heren- en kinderkleding. De Apeldoornse vestiging van het modehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 132-134.

📸Remco Strikwerda

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.