Thom van der Ent geeft Draisma Dynamo meer lengte

image1.jpegMet de komst van Thom van der Ent heeft Draisma Dynamo de selectie voor het komend seizoen rond. Behalve van een flinke dosis talent voorziet de van het Talentteam Papendal afkomstige middenblokkeerder het team van extra lengte.

Op één vlak steekt de 19-jarige Jong Oranje-speler namelijk al op voorhand met kop en schouders boven zijn toekomstige medespelers uit. Het ‘kleine’ broertje van Oranje-international Luuc van der Ent meet zegge en schrijve 2,14 meter.

Van der Ent reageert enthousiast op zijn komst naar Draisma Dynamo. “Ik vind het supergaaf om volgend seizoen deel uit te mogen maken van het team. Ik kijk er naar uit om te spelen en te trainen bij Draisma Dynamo. Behalve op een leuk en leerzaam seizoen hoop ik dat we veel wedstrijden gaan winnen.” image2.jpeg“Thom is inderdaad boomlang. Wij denken dat een verstandige stap van hem is dat hij voor ons heeft gekozen. We zijn van mening dat hij als volleyballer bij Draisma Dynamo nog volop kan doorgroeien”, oordeelt Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo.                                📸CEV

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.