Spelverdeler Sil Meijs eerste nieuwe aanwinst Draisma Dynamo

image0.jpeg
De Stichting Topvolleybal Dynamo verwelkomt de eerste nieuwe aanwinst voor het seizoen 2022-2023. Het betreft Jong Oranje-international Sil Meijs. De 20-jarige spelverdeler komt momenteel uit voor het Talentteam Papendal.
 
De allrounder, die ook als diagonaal inzetbaar is, begon met volleyballen bij SV Irene uit Bilthoven en speelde daarna voor SSS in Barneveld, de club waar zijn oudere broer Alex nog altijd actief is. Ondanks zijn lengte van 2,04 meter ziet Wim Jonker volop groeimogelijkheden bij het talent uit Groenekan.  
image1.jpeg
“Wij zien in Sil een talentvolle en ambitieuze spelverdeler. Hij is op jonge leeftijd erg zelfbewust. Hij weet wat hij wil en is kritisch op zijn eigen presteren en dat van zijn medespelers. Wij verwachten veel van hem en hopen dat we hem flinke stappen verder kunnen helpen”, aldus het bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo.

Ook bij de kersverse aanwinst zelf zijn de verwachtingen hooggespannen. “Ik vind het gaaf om volgend seizoen bij een topclub als Draisma Dynamo te komen spelen. Draisma Dynamo heeft alles in huis om mij goed te begeleiden in mijn ontwikkeling als speler en als persoon. Ik kijk al uit naar het komende seizoen.”

Fotografie: Wout van Zoeren en Roel Ubels

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.