Spandoeken actie en informatie livestream

Spandoeken actie

Na de herstart van de Eredivisie zijn toeschouwers helaas nog niet welkom in onze Draisma Dynamo Arena. Met een spandoeken actie willen we laten zien dat we wel achter de selectie van Draisma Dynamo staan. Je spandoek kan voor een bepaalde speler zijn of voor het hele team, het is jouw feestje! Dus heb jij nog ergens een oud laken en een beetje verf in de kast liggen? Haal het te voorschijn en laat zien dat jij achter onze mannen staat! Dan kleden we op die manier de Draisma Dynamo Arena nog een beetje aan en supporten we de mannen toch nog vanuit de Arena! Doe jij ook mee? Volg dan de onderstaande stappen!

  1. Laat ons via webshop@dynamovolleybal.nl weten dat je creatief aan de slag bent (geweest). Vermeld hierin je voor- en achternaam.
  2. Het webshop team antwoord je met het adres waar je het spandoek heen kan versturen/afleveren. 
  3. Het webshop team zorgt ervoor dat je spandoek de eerstvolgende thuiswedstrijd te bezichtigen is in de Draisma Dynamo Arena. 

(Let op! Verzendkosten zijn voor eigen rekening.)

Informatie livestream

Supporters zitten dit seizoen bij Draisma Dynamo ondanks de Covid-19 maatregelen op de eerste rang. Via de (gratis) livestream op onze website hoef je niets te missen van hoe Redbad en zijn mannen de jacht inzetten op de landstitel. Bij onze eerste thuiswedstrijd op zaterdag 16 januari tegen Talentteam Papendal ben je er via draismadynamo.nl gewoon bij. Let op! Er moet wel eenmalig een (gratis) account aangemaakt worden. Dit kan op volleybal.nl of eyecons.com. Dit is voor leden en niet-leden mogelijk. De wedstrijd begint om 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op: https://www.volleybal.nl/nieuws/eredivisie-live-te-zien-op-volleybal-nl-alles-wat-je-moet-weten

Laten jullie ons weten hoe jullie onze 1 ste Livestream ervaren? Wat vinden jullie van beeld en geluid? Zijn er nog zaken die jullie missen of hebben jullie andere tips? We willen ons graag nog verder ontwikkelen. Dus laat het ons weten op Livestream@dynamovolleybal.nl.

Foto: Wout van Zoeren 

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.