Sjors Tijhuis verbindt zich voor het zesde seizoen aan Draisma Dynamo

image0.jpeg
De Stichting Topvolleybal Dynamo is verheugd om te kunnen meedelen dat Sjors Tijhuis heeft besloten om er nog een jaar aan vast te knopen. De langst dienende speler uit het elitekorps van coach Redbad Strikwerda wil zich in zijn zesde seizoen bij Draisma Dynamo verder bekwamen in zijn nieuwe rol op de diagonaalpositie.
 
De 23-jarige Apeldoorner is inmiddels niet meer weg te denken uit de Draisma Dynamo Arena. “Ik denk dat we zeker een competitief team hebben staan, maar wel weer een stukje jonger dan vorig jaar. Natuurlijk hoeft dat niet altijd wat te zeggen. Redbad weet daar meestal wel raad mee. We gaan zoals elk jaar gewoon voor de prijzen. Ik verwacht dat de topteams het waarschijnlijk evenals vorig seizoen zeer spannend gaan maken”, stelt de jeugdige routinier.
image1.jpeg “Voor mij wordt het mijn eerste seizoen waar ik mijn focus vanaf het begin leg op het spel als diagonaal. Dit geeft mij weer nieuwe punten om aan te werken. Het wordt een nieuw hoofdstuk om aan mijn carrière toe te voegen. Ik heb er enorm veel zin in en zal alles uit de kast trekken om het team te ondersteunen”, aldus Tijhuis.
 
Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo is blij dat Tijhuis zich in zijn nieuwe rol ouderwets gaat inzetten voor het team. “Sjors is halverwege het seizoen geswitcht van de middenpositie naar de diagonaal. Dit vraagt zowel fysiek als mentaal een andere instelling. Hij heeft deze stap snel gemaakt en er zit naar onze mening nog veel groeipotentieel in.”
📸Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.