Sjors Tijhuis gaat voor vijfde seizoen bij Draisma Dynamo

{CAPTION}

Sjors Tijhuis blijft ook in het komende volleybaljaar actief voor Draisma Dynamo. De 22-jarige middenaanvaller verlengde zijn contract met de landskampioen met één seizoen.
Begin februari ging de Apeldoorner er nog vanuit dat zijn topvolleybalcarrière ten einde was. Drieënhalve maand en een landstitel later maakt Tijhuis zich op voor zijn vijfde seizoen in dienst van Draisma Dynamo.
De drievoudig landskampioen verheugt zich op het nieuwe seizoen. “Ik kijk uit naar volgend jaar. Ik hoop dat het voor mij een jaar wordt waarin ik volledig kan spelen en trainen. Ik heb natuurlijk een moment gehad waar ik te horen kreeg dat ik nooit meer zou kunnen volleyballen, maar dat is nu helemaal omgedraaid. Ik ben klaar om te laten zien wat ik kan en hoop dat ik mezelf in de kijker kan spelen.”
Ook Wim Jonker, bestuurslid technische zaken van de Stichting Topvolleybal Dynamo, is blij dat Tijhuis zijn loopbaan bij Draisma Dynamo kan voortzetten. “Sjors was een vaste waarde geworden in het team, zowel in als buiten het veld. Ook wij waren geschrokken van zijn handblessure. Maar gelukkig hebben specialisten dit kunnen verhelpen en is hij weer volledig inzetbaar. Wij zijn van mening dat er nog steeds heel veel potentie steekt in Sjors. Ik hoop vooral op een blessurevrij jaar voor hem.” 📸Wout van Zoeren

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.