Silke Oost van eerstedivisionist Emmen ’95 naar Draisma Dynamo

image0.jpeg
Draisma Dynamo heeft een dertiende speelster toegevoegd aan de selectie van het eerste damesteam. Haar naam is Silke Oost, 19 jaar jong en 1,86 meter lang. De passer/loper is afkomstig van eerstedivisionist Emmen ’95.
image1.jpeg“Ondanks dat het heel onverwacht kwam en in één keer supersnel ging, ben ik erg blij dat ik de overstap kan maken naar Draisma Dynamo. In de afgelopen seizoenen in de eerste divisie bij Emmen ’95 ben ik erg gegroeid in mijn spel. Ik verwacht dat ik daarom een mooie en leerzame tijd tegemoet ga bij deze nieuwe uitdaging”, kijkt Silke Oost er naar uit om namens Draisma Dynamo haar kunnen onder bewijs te stellen op het hoogste niveau.
 
Erwin Sikkema ‘ontdekte’ zijn nieuwe aanwinst bij het MJT in Doezum. “Ik raakte gelijk onder de indruk van haar sprongkracht en haar slagkracht. Vooral haar persoonlijkheid vond ik bijzonder en passend binnen ons team. In overleg met haar trainer Björn Sticker is ze bij ons komen meetrainen. Chris en ik kwamen meteen tot de conclusie dat zij de missing link is die we zoeken op de passer/loper-positie”, heeft Draisma Dynamo’s nieuwe trainer hoge verwachtingen van Oost.

📸Henri Jansen

Ontvang een melding bij nieuwe berichten

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.